Kattoremontti

KATTOREMONTIT JA KATTOJEN KORJAUKSET KOUVOLAN SEUDULLA

LAADUKKAAT KATTOREMONTIT 100% SUOMALAISELTA YRITYKSELTÄ

Meidän kokeneet kattoeksperttimme hoitavat kaikki kattoremontit, katon korjaukset sekä konesaumakattojen asennukset Kouvolassa ja koko Kymenlaakson alueella. Henkilökunnallamme on käytössään nykyaikainen kalusto, ensiluokkaiset kattomateriaalit ja vankka alan tuntemus, joka takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen kattoremontille, on kyseessä sitten pieni tai suuri kunnostusprojekti. Tartumme siis erittäin mielellämme myös pienempien kattojen korjaustyöhön, kuten autotallien ja varastojen kunnostukseen. Hoidamme kaikki kattokorjaukset ja -huollot yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Mikäli kotisi katto kaipaa kunnostusta, tulemme mielellämme paikan päälle tekemään ilmaisen kustannusarvion kattoremontista, ota yhteyttä!

TÄYDEN PALVELUN HUOPA-, TIILI- JA PELTIKATTOREMONTIT

Kattoremontti hoituu kattoasiantuntijoidemme toimesta kattotyypistä ja materiaalista riippumatta huopa-, tiili- ja peltikattoihin avaimet käteen -periaatteella Kouvolan seudulla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää sinut ajan tasalla kattoremontin etenemisestä ja toteutamme korjaustyön kattoremontin suunnittelusta siivoukseen.

Katon korjaustarve kannattaa arvioida aina asiantuntijan toimesta, sillä joskus pelkkä katon osittainen remontointi tai katon huolto riittää, jolloin ammattitaitoinen katon pesu ja maalaus säästää suuria summia rahaa ja siirtää varsinaista suurempaa kattoremonttia pitkälle tulevaisuutteen. Mikäli kokonaisvaltainen kattoremontti kuitenkin on tarpeen, ei katon korjausta kannata siirtää ja silloin autamme teitä kustannustehokkaan sekä kestävän kattoratkaisun valinnassa.