Katon pinnoitus

Kattopinnoituksella saadaan aikaan uudenveroinen vesikate

katon pinnoitus kaikille katoille Kouvolassa

Katon pinnoituksella saadaan aikaan lähes uudenveroinen vesikate, joka suojaa koko rakennusta. Ehjä ja hyväkuntoinen vesikate on myös esteettisesti kaunis. Kokenut henkilökuntamme tekee kattojen pinnoituksia kaikille kattomateriaaleille. Katon pinnoitus voidaan tehdä

Katon pinnoitus voidaan tehdä, kun katon rakenteet ovat kunnossa. Pinnoituksella saadaan suojaa katolle Suomen vaihteleviin säihin ja olosuhteisiin. Hyvin huollettu ja pinnoitettu katto kestää UV-säteilyä, lunta, jäätä, sadetta sekä lämpötilojen vaihtelua paremmin kuin pinnoittamaton katto.

Mistä katon pinnoituksessa oikein on kyse?

Kattopinnoitus alkaa aina sillä, että katto pestään huolellisesti. Pesun jälkeen katto saa pohjamaalin ennen varsinaista pinnoitetta. Pohjamaali maalataan huolellisesti, jotta se tarjoaa parhaan suojan ja pitää uuden pinnoitteen kiinni mahdollisimman pitkään.

Kaikki katot voidaan pinnoittaa, olipa kyseessä tiilikatto, peltikatto, varttikatto tai bitumikatto. Pinnoituksella varmistetaan katon helppohoitoisuus ja upea ulkonäkö tuleviksi vuosiksi. Katon pinnoituksella kattosi saa myös vettä hylkivän pinnan. Katto voidaan pinnoittaa värittömällä tai värillisellä aineella.

Soita ja pyydä meiltä rehti tarjous katon pinnoittamisesta. Tiesitkö, että voit tilata meiltä kattotyöt myös osamaksulla? Ota yhteyttä niin kerromme lisää.