Katon maalaus

Katon maalaus kaikille katoille

Katon maalaus Kouvola

Katon maalaus vai katon kokonaisvaltainen remontti? Peltikaton maalaus suojaa kotiasi Suomen vaihtelevilta vuodenajoilta!

Kattoremonttia ei aina tarvita, jos katosta pidetään säännöllisesti hyvää huolta. Rakennusten kattoihin kohdistuu vuodenajasta riippuen vesi- ja lumisadetta, kovaa tuulta ja paahtavaa auringonpaistetta. Sään vaihtelun lisäksi katoille pääsee kertymään vuosien aikana erilaista roskaa ja muuta likaa.

Katon maalauksen ammattilaiset kannattaa pyytää apuun viimeistään siinä vaiheessa, kun näet kulunutta ja hilseilemään alkanutta maalia omalla katolla. Katon maalaus ja pinnoitus onnistuu aina, kun katon rakenne on pysynyt vahingoittumattomana. Pesemme sammalen ja muut epäpuhtaudet painepesurilla ennen kuin katto saa uuden maalipinnan.

Näin katon maalaus etenee

– Kartoitamme kohteen ja varmistamme, että kattorakenteet ovat kunnossa
– Sovittuamme työn aloituksesta ammattilaisemme aloittavat katon puhdistamisen ja pesun erilaisesta liasta sekä sammaleista
– Teemme tarvittavat paikkaukset rakenteisiin
– Poistamme hilseilevän maalin ja ruosteen ennen pohjatöitä
– Toteutamme varsinaisen maalaustyön
– Katon maalaamisen jälkeen asennamme kattoturvatuotteet katolle
– Luovutamme kohteen sovitussa aikataulussa

Mitä hyötyjä katon maalauksesta on?

– Peltikaton maalauksella saat katolle uuden ilmeen
– Katon maalaus tarjoaa suojaa katolle ja muulle kiinteistölle
– Katon maalaus maksaa murto-osan kattoremonttiin verrattuna
– Kattoon saadaan kestävä maalikalvo

Millaisen katon voi maalata?

Katon maalaus onnistuu niin omakotitaloon, kerrostaloon, rivitaloon, kesämökkiin kuin suurempiin kohteisiin, kuten teollisuushalleihin. Pyydä tarjous katon maalauksesta Kouvolan alueella – tulemme tekemään kartoituksen kohteeseen veloituksetta!